izolace podlahy

Rekonstrukce začíná u podlahy

Také vás rozčiluje nerovná podlaha? Dokáže vás opravdu hodně naštvat, když večer jdete potichu, abyste nevzbudili ostatní, a prozradí vás vrzající parkety? Pak máte nejvyšší čas zvážit rekonstrukci a položení nové podlahy. Ovšem není to pouze podlahová krytina, u které byste měli pečlivě vybírat, zda dáte přednost keramické dlažbě, koberci či snad stále oblíbenějšímu vinylu. Neméně klíčová je samotná podlaha z betonu či jiné stabilní směsi. Už víte, jakou zvolíte vy?

Nechte si poradit odborníky

Na trhu naleznete řadu zkušených společností, s širokou základnou spokojených klientů. Odborníci z oboru vám poradí, který typ podlahy se ideálně hodí do vašeho domova, je cenově únosný a hodí se pro vámi zvolené podlahové krytiny. Stejně tak je důležité řešit ostatní parametry, například podlahové vytápění, schody či stupínky. Aby podlaha plnila svou funkci naprosto dokonale, je potřeba zvážit i potřebné izolace podlahy a investovat do moderních, stálých materiálů, jež jsou zárukou dobré investice. Specialisté na podlahy a práce okolo podlah jsou připraveni vše zaměřit, vypočítat, nabídnout atraktivní cenovou kalkulaci a kvalitně provést samotné práce. Vám pak předávají zbrusu nové podlahy, po kterých bude radost chodit! Důležité je, že ke každému zákazníkovi přistupují individuálně, ochotně poradí a vysvětlí přednosti jednotlivých materiálů. V rámci celé České republiky zajišťují nové betonové podlahy a to bez ohledu na to, zda stavíte nový dům či potřebujete novou podlahu do kuchyně.

Anhydrit se umí sám vyrovnat

Pokud vás beton neoslovuje, otestujte anhydritové podlahy se samonivelačním účinkem. Anhydrit je skvělou alternativou k ostatním směsím a tvoří základ plnohodnotné a kvalitní podlahy. Byť jsou anhydritové podlahy vnímány jako podlahy nové generace, nejčastěji se používají ve velkých obchodních centrech, veřejných prostorách a budovách, hodí se také pro rodinné domy, stejně jako do nemocnic a škol. Nespornou výhodou anhydritové podlahy je perfektní vyrovnání garantující rovnou a okamžitě připravenou podlahu pro další pokládku.